Easy-Hap Regjistrimit pas hapi Guide:

Të jesh një interpretues Webcam është një nga mënyrat më të lehta dhe më të sigurta për të fituar para në të rritur

Tregtia. Një model i lartë cam mund të fitojnë mijëra në javë me pune më pak se 30 orë. Duke u bërë një model i mirë cam është shumë e lehtë. Sigurohuni që i keni të gjitha dokumentet ne duhet gati, para se të regjistroheni.

Për më shumë informacion se si ta Make Money From Home si një model Webcam vizitë Website Information tonë në: http://www.makemoney-homeworking.com

Listë e plotë:
  • Kontrolloni nëse ju keni të gjithë këtë:
  • Kompjuteri
  • Broadband Internet Connection - aq shpejt të jetë e mundur
  • Webcam ose një kamera dhe një kartë të kapur
  • E-Mail Adresa
  • Skaner apo Digital Camera
  • Printer

Regjistrimi Easy është përdorues i-friendly interface.

Ky është Fillim i regjistrimit. Ju do ta shohin këtë të parë Screen:


Shumica e njerëzve duhet të zgjidhni "Easy Regjistrimi". (Shiko Foto) Pastaj shtypni "Submit" për të shkuar në Screen ardhshëm.

Zgjidhni Easy Registration këtu. Kjo do të thotë se vetëm një person (ju) do të regjistroheni.

Vetëm në qoftë se ju doni të regjistruar një tjetër djalë apo vajzë ose një çift të mirë, ju duhet të zgjidhni

"Advanced Regjistrimi". Ju duhet të keni të gjitha dokumentet e të gjitha modeleve të tjera të gatshme si.

"Easy Regjistrimi" -> Vetëm një person mund të punojnë në llogari. (Një Webcam Model)

"Advanced Regjistrimi" -> Nuk ka asnjë kufizim për modelet që ju dëshironi të regjistroheni (kjo është e rekomanduar për studiot dhe çifte, threesomes, etj (Dy apo më shumë punë Webcam Models për një Llogaria)

Ju keni zgjedhur për të krijuar një llogari të re.

Tani ju duhet të shkruani "Emri i llogarisë", "Password", "E-Mail Address", dhe "Accept Terms and Conditions".

Shkruani të gjitha gjërat poshtë në një letre kështu që ju nuk mund ta harroni më vonë. Ju duhet te identifikoheni me këtë informacion.

Enter tuaj "Emri i llogarisë" në fushë gri e parë. Bëni të lehtë që të kujtohet për klientët tuaj. Ajo duhet të jetë unike. Nëse dikush tjetër tashmë ka zgjedhur "Llogarinë Username" ju dëshironi, ju nuk mund ta përdorni atë. Enter tjetër "Emri i llogarisë".

Pastaj shkruani "fjalëkalimin" në fushën e gri. Ju duhet të "ri-tipit" atë në fushën më poshtë.

Pastaj shtype "adresën tuaj të e-mail" në fushë gri. Ne do të komunikojmë me ju, lug e-mail adresën që keni futur. (Ne kemi edhe 24 orë Live Chat Përkrahje në qoftë se keni nevojë urgjente ndihmon)

A nuk zgjidhni "Unë 'jam Porno Star". Vetëm klikoni "Unë 'jam Porno Star" në qoftë se punoni ose punuar si Porn Star. Ju duhet të na japin me fazën tuaj emrin, biography, film-historinë përveç dokumenteve të zakonshme të regjistrimit dhe të dhënave. Kolegët tanë do të vlerësojë këtë informacion dhe vendin e keni në seksionin e duhur. Ne kemi një program të veçantë për Porno Stars.

Lexo dhe pastaj kliko "Accept Terms and Conditions".

Pastaj kliko "Regjistrohu Llogaria Master" për të shkuar në faqen tjetër.

Nëse kjo "ekran referrer" duket, të hyjë në fushën gri, pikërisht si në foto më poshtë. Pastaj shtypni "Submit".

Kjo është për shkak se në qoftë se unë e di se ju nënshkruar si një model me kamera, unë do t'ju dërgoj prej Pages Vizitorët Online tonë Performer Status.

Nëse ju merrni pyeti nëse "anëtar" ose "webmaster" ose "nuk di" zgjidhni "webmaster" si në këtë foto:

Kur të keni hyrë në gjithë këtë informacion dhe shtypni "Submit", ju do të shkoni në faqen tjetër, ku ju keni për të hyrë në të gjitha informatat personale ne kemi nevojë.

Në ekranin tjetër ju duhet të shkruani të dhënat tuaja personale në fushat gri. Në rreshtin e parë të hyjë "Emri yt i parë", "Emri i dytë" dhe "Mbiemri", pastaj data juaj e lindjes, dhe në qoftë se ju jeni një djalë apo një vajzë (Female), dhe pastaj numrin e identifikimit (ID-Numri) i juaj pasaportë ose Drivers License, data e pasaportave përfundon "ID-Expiry Date", Vendi ku jetoni, Provinca tuaj / Regjioni "Shteti / Provinca, Rajoni" qytetin tuaj, Kodi postare të qytetit, Emri Street dhe Shtëpinë Numri, Nacionaliteti tuaj dhe Etnike tuaj si në foto më poshtë. Të gjitha fushat me një "*" duhet të jetë e mbushur out!

Pastaj zgjodhi gjuhë flisni më poshtë. Pra Konsumatorët e di nëse ata mund të flasin me ju në gjuhën tuaj.

Pas kësaj, klikoni në "Shto Button", për të shkuar në faqen tjetër, ku ju keni për të shkarkuar dhe printoni një letre Page 2 Dokumenti që ju duhet të plotësoni dhe të nënshkruani nga
Dora. Pasi që ju duhet ta ngarkoni dokumenteve si fotografi Picture. (Digital Photo Camera apo Scanner gjeneruar Picture)

Pasi keni futur Informacione Personale tuaj ju vijnë në këtë faqe.

Në këtë faqe ju duhet të shkarkoni një dokumenteve PDF. Kliko ne kutine gri "Shkarko Marrëveshja" në anën e majtë, poshtë arrow gjelbër. Hapur këtë dokument me një PDF Reader dhe printoni atë, kështu që ju kanë Dokumentet Paper.

Nëse ju nuk keni të instaluar adobe lexues, ju mund ta shkarkoni atë falas në
www. adobe.com ose Google per "Adobe Reader Download".

Printer do të shtypura nga një anë 2 Dokumenti i cili do të duket diçka si kjo:

Informacione personale që kanë hyrë tashmë përpara, do të plotësohet tashmë në këtë dokument Pra, ju vetëm duhet të kontrolloni nëse ato janë në rregull. Nëse gjeni gabime, nuk do të ndryshojë atë në letër.

Re-Start procesin e regjistrimit dhe plotëso fushat e saktë dhe të shtypura PDF Document përsëri me të dhënave të sakta.

Nëse çdo gjë është e saktë, shenjë Dokumente Letra me ju emër. Tani ju duhet të ngarkoni këto 2 Pages si Picture Files. Ju duhet të kenë një të kësaj formate Ngarko foto fotografi:

IMG, JPG, JPEG, CIF, TIFF, PNG or BMP Files.

Nëse ju keni një format të listuara më lart atëherë, ngarkimi nuk do të funksionojë. Ju duhet ta kthyer atë pastaj.
Gjithashtu një skedar duhet të jetë nën 1 MB. Ju mund të përdorni "Ruaje si" opsionin e Scanner programit tuaj për të zgjedhur një format file. JPG është mënyra më e mirë, pasi kjo mban file size vogël.

Ju gjithashtu mund të bëjë një foto me një kamera të mirë ose Digital Photo Camera të çdo faqe në ngjyrë dhe ngarkoni atë për ne. Të ngarkoni Files Foto, përdor të njëjtën faqe ku që shkarkuat dokument PDF, para se ta shtypur atë. Upload Dialogu është në anën e djathtë.

Shembull:

Vendos Files Picture në c: / Computer apo nga ju e dinë se ku janë ata.
Pastaj klikoni në kutinë e bardhë (Browse Button) të faqen "e parë të ngarkoj fushë" për të kërkuar për file që ju doni të ngarkoni në kompjuterin tuaj. Nëse keni fotografi të tuaja lidhur Camera Digital Photo, shkoni atje për të gjetur fotografi.

Zgjidhni Picture të parë skedarin e parë ngarkoni pastaj atë duke shtypur Ngarko Gray Box në të njëjtën linjë. Zgjidhni dosjen e dytë Picture, dhe pastaj ngarkoni atë duke shtypur Ngarko Gray Box në rreshtin e dytë.

Ai duhet të duket disi si kjo.

Hapi tjetër është të ngarkoni qeverisë suaj të lëshuar identitetit (pasaporta ose Drivers licencës ose të ngjashme).

Ne kemi nevojë për atë në ngjyra dhe Foto, emrin tënd, data e lindjes dhe identifikimit Numri Serial duhet të jetë mirë i lexueshëm. Ju mund Scan atë ose të bëjë Fotot me një aparat fotografik dixhital si shpjegohet përpara.

Screen duket e ngjashme me Screen Ngarko për Dokumentet Paper:

Nëse të gjithë shkuan në rregull ju duhet të shoh një faqe si kjo:

Pas kësaj hap ju duhet të zgjidhni përballen me Foto.
Select "Face Foto të" button fotografi i çastit.
Show fytyrën tuaj Webcam dhe të sigurt që ju jeni të njohur.
Select "Kliko këtu për të marrë fotografi i çastit". Nëse jeni të kënaqur me rezultatin, klikoni butonin "Submit".

Nëse ju dëshironi të provoni përsëri, zgjidhni "Zgjidhni Face Photo - Merrni çastit butonin".

Show fytyrën tuaj Webcam dhe të sigurt që ju jeni të njohur. Nëse ju duken OK, selekto "(Kliko Këtu Për të marrë çastit)". Nëse jeni të kënaqur me rezultat, kliko "Paraqit Button".

Nëse ju dëshironi të provoni përsëri zgjidhni "A jeni të kënaqur me foto juaj aktual Nëse jo, klikoni këtu për të marrë një të re" button.

Look here:

Pastaj zgjidhni "Face Dhe ID Photo - Merrni Snapshon" button. Ju duhet të mbajë qeveria juaj të nxjerrë foto ID e ardhshme për t'u përballur tuaj. Nëse duket ok, goditi në "Kliko këtu për të marrë çastit butonin" për të shkuar në faqen tjetër.

Në faqen tjetër, ju plotësoni profilin tuaj.

Zgjidhni "Data Bio Person's - Set Bio Data butonin". Zgjidhni një emër virtuale, ju doni të përdorni.

Anëtarët do të ju quaj me këtë emër. Ky emër do të shfaqet në Faqe Bio tuaj, Faqe rreth vetes. Plotësoni të gjitha format e nevojshme të saktë dhe shtypni në "VAZHDIM".

Atëherë pjesë e rëndësishme:

Zgjidh metodën që ju doni të merrni paratë tuaja. Ju mund të merrni fituar tuaj në çdo vend që ju mund të jetoni. Për Models Webcam jashtë SHBA, Epassporte është një zgjedhje shumë të mirë.

Zgjidhni Payment Method duke shtypur "Zgjidhni Payment Method" button.

Pagesa Zgjidh metodën e dëshiruar duke klikuar butonin e djathte. Unë rekomandoj Epassporte nëse jeni jashtë SHBA-së dhe Kontrolloni nëse jetoni në SHBA.

Nëse ju punoni për ne kjo është e gjitha falas! Nëse ju nuk keni Epassporte dhe një Epassporte Credit Card, ne do të përcaktojë atë për ju. Ju do të merrni FALAS tuaj Credit Cardadresën tuaj dhe ju mund ta përdorni atë për të marrë paratë tuaja nga çdo bankë Automatic Machine Cash (ATM) ose ju mund të bëni pazar me të. Ju gjithashtu do të merrni një virtuale Visa Card ju mund të përdorni për të shkuar në pazar e internetit.

Pasi ta keni zgjedhur metoda që ju do të paguhet, klikoni në "Shto".

Pas kësaj zgjidhni shumën e pagesës minimale për ju. Për Epassprte unë rekomandoj 100 US Dollar dhe për kontrollet ndoshta një sasi të lartë, nëse ju duhet të paguani akuza në vendin tuaj për ndryshim në kontroll të parave.

Nëse keni nevojë për ndihmë ju mund të na kontaktoni në këtë adresë e-mail: webcams@cuteboysonline.com

Ju mund shtype këtë dokument që të ketë atë si një referencë.

Bookmark and Share

www.makemoney-homeworking.com - How To Make Money From Home punës - www.makemoney-homeworking.com

Make Money - Pritja e punës - sa për të fituar para nga Faqja juaj - Mënyra më e mirë! - Be Boss tuaj!

Makemoney Copyright © homeworking.com