Për të bërë më shumë para nga shtëpia-punuar si një interpretues Webcam, e bëjnë imazhin tuaj video interesante per klientet.

Konsumatorët janë të shfletuar faqet me një shumë i fotove (thumbnails) e interpretues (vajza apo djem Webcam Webcam) listuara në ekran, kur ata janë në kërkim për dikë që të bisedojnë. Kjo mund të jetë lehtësisht 50 fotografi ose më shumë. Pra, konsumatori, nëse ai nuk e di se ju dhe nuk është në mënyrë të qartë kërkon për ju injoroj shpenzon vetëm një sy e një kohë për të vendosur për të klikoni mbi foton tuaj ose në një pamje të një tjetër interpretues Webcam.

Pra kjo është ndoshta gjëja më e rëndësishme, për të bërë vendin tuaj të punës dhe imazhin tuaj foto, e cila është atje për të marr surfer, duken shumë interesante. Ju mund të përdorni disa elemente si ngjyra, dallim apo objekt të ndryshme për të bërë këtë.

Për të bërë vendin që ju do të punojë dhe të bëjë para me web cam interesante është shumë e lehtë. Mbani në mend, se konsumatorët do të shohin dhe do të gjykojë në sekonda në qoftë se ata qëndrojnë, ose në qoftë se ata të shkojnë në një tjetër Webcam.

 • Kamera juaj duhet të bëjë fotografi me cilësi të mirë. Së paku 1 Megapixel është ok. Megapixel Më shumë do të thotë një tablo më të mirë.
 • Kontrolloni fotografinë tuaj. Sigurohuni që klientët tuaj të parë foto të gjithë ju duan të tregojnë.
 • Gjithashtu nëse ju nuk dëshironi të dërgoni fotot tuaja me cilësi maksimale, (ndoshta për shkak të ngarkoni limit tuaj shpejtësi) të përdorin një aparat të mirë. Kjo foto e cila ka një zgjidhje më të mirë dhe prandaj është më e madhe në përmasa, do të pakësohet, por atëherë do të shikojmë shumë pamje më të mirë se një fotografi e një megapixel kamera me pak. Nëse ju nuk keni një prodhim i kompjuterizuar të mirë të internetit, të blej një webcam mirë sa më shpejt që të bëni disa para. Nëse web kamera nuk është e mirë, fotografitë nuk janë të mira dhe kjo është më e vështirë për të bërë para më shumë jetojnë. Njerëzit nuk pëlqejnë webcams me cilësi shumë e keqe. Logitech Webcams për shembull kanë zakonisht një foto shumë të mirë.
 • Bëni vend ju jeni duke punuar nga duken mirë. Ajo duhet të jetë një vend tërheqës. Ndryshimi dekorimin e vendi nga koha në kohë. Le të duken të ndryshme nga koha në kohë.
 • Përdorni "korrigjim lente" ose "korrigjim FishEye" nëse foto duket si duke kërkuar përmes një top gotë.
 • Bëni ngjyra dhe kontrast korrigjimet për një foto optimale. Infeksion i lëkurës tuaj duhet të duken natyrale dhe të shëndetshme.
 • Sigurohuni që foto është që mos të errët. Sytë e njeriut si imazhe të ndritshme dhe gjallërues. Përdorni veglat për të bërë foto duken më të mirë. Pyetni edhe miqtë për të siguruar imazhin duket sa më mirë të jetë e mundur.
 • Sigurohuni që i keni vendosur parametrat më të mirë të lehta. Një dritare ose një dritë që vjen nga prapa nuk është optimale. Kjo e bën foto të webcam sy shëmtuar. Vetëm një burim drite, po ashtu nuk është e mirë. Kjo bën hije. Kjo nuk është edhe e mirë. Provo më shumë se një burim të lehta dhe të luajë me cilësimet derisa ju të keni rezultat më të mirë.
 • Bëni foto e Webcam duken shumë të mirë.
 • Të luajë me ngjyrat dhe të shikoni se cilat ngjyra dekoratë veprat më të mira për ju.
 • A nuk e kanë shumë stolisje në ekran.

Për pyetje rreth se si të krijoni edhe dhomën tuaj Webcam duken më të mirë dhe për të gjitha pyetjet e tjera, ju lutem na e-mail:
webcams@cuteboysonline.com

Bookmark and Share

www.makemoney-homeworking.com - How To Make Money From Home punës - www.makemoney-homeworking.com

Make Money - Pritja e punës - sa për të fituar para nga Faqja juaj - Mënyra më e mirë! - Be Boss tuaj!

Makemoney Copyright © homeworking.com