Regjistrimi si një model webcam për të fituar para nga shtëpia është shumë e lehtë. Para se të filloni të regjistroheni, sigurohuni që keni të gjitha gjërat që ju duhet për të përfunduar regjistrimin gati. Ne kemi përgatitur një komplet si për të, ku të gjithë hapat janë shpjeguar. Ky hap pas hapi modelimin Webcam udhëzues e regjistrimit është gjithashtu i gatshëm për shkarkim. Ju mund ta shkarkoni dhe printoni atë për përdorim të mëvonshëm. Me këtë regjistrim udhëzues do të jetë shumë e lehtë. Shih udhëzuesin tonë të plotë se si-në, për detajet. Ju mund të shtoni ose të ndryshojë disa gjëra më vonë.

  • Regjistrohu me emrin që është e lehtë që të kujtohet për konsumatorët.
  • Fotografi Bëni për veten që duken interesante për anëtarët.
  • Make ato ngjyra interesante dhe unike.
  • Show një lloj tjetër të vetes në çdo foto. (Veshje, styling flokët, vendndodhjen, etj ...)
  • Profesionist ose gjysem profesionist Fotografitë janë një plus
  • Upload nje Video ku ju prezantoj veten.
  • Shënim poshtë detajet login në një letër, kështu që ju nuk i harrojmë ata.

Për pyetje rreth asaj se si për të hapur llogarinë tuaj për modelimin Webcam cam dhe për të gjitha pyetjet e tjera, ju lutem na e-mail:

webcams@cuteboysonline.com

Bookmark and Share

www.makemoney-homeworking.com - How To Make Money From Home punës - www.makemoney-homeworking.com

Make Money - Pritja e punës - sa për të fituar para nga Faqja juaj - Mënyra më e mirë! - Be Boss tuaj!

Makemoney Copyright © homeworking.com