Këtu kemi mbledhur një përmbledhje të shkurtër të asaj që të kujdeset për të, kur ju jeni duke bërë para në një transmetim të drejtpërdrejtë me ju Webcam.

 • Të jetë si veten. Personaliteti juaj natyrore është interesant për njerëzit. Konsumatorët duan të shohin ty, sepse ata duan të dinë më shumë për ju. Ata duan të dinë nëse ata mund të bëni gjëra që ata duan. Ata duan të dinë se ju. Mos kini frikë, qëndroni si veten.
 • Jini miqësor dhe i sjellshëm me njerëzit e tjerë.
 • Mundohuni të mos them JO dikujt. Kjo e bën klientët dhe paratë tuaja të shkojnë larg. Nëse klienti juaj është zhdukur, ju nuk mund të bëni para me të. (Lexuar tips tim se çfarë mund të bëni, nëse dikush dëshiron diçka nga ju, ju nuk dëshironi të bëni)
 • A nuk shohin ashtu si në qoftë se ju jeni në të drejtë pune tani. A duken si, si në qoftë se ju jeni të kesh kënaqësi me atë, çfarë ju po bëni. Duken si sikur ju po bëni atë vetëm për argëtim. Nëse jeni të kesh kënaqësi, mysafirët tuaj do të ketë shumë argëtim.
 • Përdorimi Audio / Video Chat nëse mundeni. Ju nuk duhet të jetë një ekspert shkrim. Përgjigje klientët tuaj me zërin tuaj.
 • Gjithashtu, bisedoni me vizitore paguar jo në "Free Chat". Mysafirë nga sot mund të klientit të nesër. Nëse ju bëni ato për klientët e ata do të blejë kredite, kjo do të thotë paratë për ju.
 • A work shqetësuar. Bëni pushim tuaj çdo disa orë. Stand up and move. Qëndro i freskët dhe i ngacmuar. Anëtarët nuk bëni si ju nëse ju uleni si një fytyrë të shurdhër, mërzitur para kameras ose në qoftë se ju jeni gjysmë në gjumë. Përdorimi tuaj imitator sytë, buzët e gojës dhe kështu me radhë. Make veten duken interesante.
 • Buzëqeshje, valle, lëvizë, nga ana e anëtarëve për në "Free-Chat". Ju do të bëni të holla në bisedë private më të shpejtë, në qoftë se ju merrni vizitorët që do të vijnë atje.
 • Sigurohuni që të ketë disa lodra ose mjete handy. A nuk e humb një klient sepse ju nuk keni një dildo.
 • Ju duhet të kujtohet një emër të një klienti, ose disa të dhëna personale që ju dha. Kjo i bën ata të ndihen më të mirëpritur. Ata do të vijnë tek ju, sepse ju e dini ata. Por gjithashtu nuk parasysh pjesën tjetër të dhome kur miqtë tuaj "" vijnë in Ju nuk e di se kush e konsumatorit tuaj të ardhshëm do të jetë mirë.
 • Beware of lypsa. Disa njerëz do të thonë: "Më tregoni ky" ose "më tregoni se". Ata shpesh premtim për të shkuar në një bisedë private me ju. Por atëherë në qoftë se ju tregoni pak më tepër, ata shkojnë larg, sepse ata kanë parë, se çfarë ata duan të shohin.
 • Gjithmonë kujtohet lakuriqësi të qartë se nuk është e lejuar në bisedë të lirë dhe, në qoftë se ju nuk kapen, do të rezultojë në një humbje të parave dhe pezullimi nga faqe interneti. Kjo është shumë e rëndësishme, sepse edhe fëmijët mund të shikojnë atje. Ata nuk janë të vjetër të mjaftueshme për të parë të gjithë ju.

Për pyetje rreth asaj se si të veprojnë kur të jetojnë duke e bërë para modelimit cam dhe për të gjitha pyetjet e tjera, ju lutem na e-mail:
webcams@cuteboysonline.com

Bookmark and Share

www.makemoney-homeworking.com - How To Make Money From Home punës - www.makemoney-homeworking.com

Make Money - Pritja e punës - sa për të fituar para nga Faqja juaj - Mënyra më e mirë! - Be Boss tuaj!

Makemoney Copyright © homeworking.com