A e dini Vajzat të tjera ose djemtë, të cilët duan të jenë një model Cam?

Nëse ju e dini dikush i cili do të jetë gjithashtu një model cam dhe duan për të fituar para, kërkoni që ata të bashkohen në studio tuaj Webcam. Kjo mund të jetë djem ose vajza ose çifte Webcam Hetero (djalë & vajzë) çifte homoseksual (djalë dhe djali) çifte, çiftet lezbike (vajza & vajza), ajo meshkujt apo të përzier deri yje.

Zakonisht studiot janë interesante për njerëzit të cilët nuk duan të kenë një webcam në shtëpi, ose nuk kanë një webcam në shtëpi, ose nuk dëshironi të bëni para me webcams në shtëpi për disa arsye (ndoshta prindërit) ose për dikë që nuk ka lidhje interneti në shtëpi.

Ju mund të bëhet menaxher i tyre. Ju mund të fillojë duke bërë një studio Webcam. Kjo do të thotë se shumë modele Webcam punë nga kompjuteri ose të njëjtën dhomë webcam Webcam.

Ju thjesht duhet të nënshkruajnë të gjithë modelet nën llogarinë tuaj për të bërë këto modele të punojnë për ju në Studio tuaj.

Parave shkon për ju dhe ju paguani modele tuaj, në varësi të keni bërë marrëveshje me ta. Në këtë mënyrë ju mund të punoni me kompjuter dhe të bëjnë Money nga shtëpia tuaj 24 orë në ditë. Nëse jeni absolutisht të reja, më të mirë provoni këtë më vonë, kur ju të merrni një ndjenjë për këtë biznes.

Për pyetje se si të bëjnë dhoma Webcam dhe për të gjitha pyetjet e tjera, ju lutem na e-mail:
webcams@cuteboysonline.com

Bookmark and Share

www.makemoney-homeworking.com - How To Make Money From Home punës - www.makemoney-homeworking.com

Make Money - Pritja e punës - sa për të fituar para nga Faqja juaj - Mënyra më e mirë! - Be Boss tuaj!

Makemoney Copyright © homeworking.com